Wij vertellen graag over ons

Wij spreken de taal

Online marketing

Brand Leaderz is uw partner op het gebied van strategische online marketing. Natuurlijk zijn er daar méér van maar wij hebben, vinden we zelf en ook onze opdrachtgevers en andere partners, een streepje vóór. Dit streepje is wat ons onderscheid van ‘de rest’, wij gaan veel verder daar waar anderen stoppen.

Dat komt omdat we zelf voortkomen uit de wereld van (online) marketing, ondernemers zijn, dat we de weg weten, de taal spreken en de regels kennen. Wij houden van duidelijkheid, wij zijn ervaringsdeskundigen en we willen vooral tot een goede, positieve samenwerking komen voor alle betrokken partijen. Een samenwerking waarin de wensen, mensen en uitdagingen van uw organisatie centraal staan. Dat willen we niet alleen, dat durven we zelfs te garanderen. En als we denken dat we die visie niet kunnen waarmaken durven we ook gewoon ‘nee’ te zeggen. Dat betekent dat je sterk in je schoenen moet staan en dat doen we dan ook. Wij zijn overtuigd van onszelf en dat maakt ons de ideale partner. Voor opdrachtgever én uw doelgroep.

 • Branche ervaring
 • Volwaardig partner
 • Garantie
 • Uw medewerkers doen mee

 • Betrouwbaar
 • Constructief
 • Lange termijn
 • Transparant

A way of life: zo zien wij partnership.

Partnership: volgens de Dikke Van Dale hebben we het dan over een samenwerkingsverband, samenwerking, participatie of deelgenootschap. Allemaal prachtige woorden, maar het gaat natuurlijk uiteindelijk om wat je er samen mee doet. Wij willen u graag helpen om online succesvol te zijn door samen offline vorm te geven aan de invulling van de term partnership.

In ons geval gaat het dan om meedenken, proactief zijn, niet bang zijn ‘nee’ te zeggen, constructief bezig zijn met externe partijen én opdrachtgevers. Dat betekent onder meer dat we met u face to face om tafel zitten, voordelen en besparingen delen, dat we gebruik maken van elkaars netwerk, transparant zijn in onze samenwerking en graag investeren in een lange termijn samenwerking met onze klanten.Wij zijn van mening dat we samen tot de beste resultaten kunnen komen. Daarom ook staan wij garant voor de activiteiten die we uitvoeren. Brand Leaderz werkt uitsluitend met deze vorm van partnership en het resultaat is een open en eerlijke relatie met louter win-win situaties. Wij zijn heel zeker van onze kwaliteiten en dat maakt ons tot een méér dan betrouwbare partner.

De echte kracht…
binnen uw organisatie.

Brand Leaderz ondersteund organisaties op het gebied van online marketing voor een snel groeiend aantal opdrachtgevers. Dat komt niet uit de lucht vallen. Wij hebben namelijk een bijzondere kijk op ons werk. Niets nieuws, horen we u zeggen. Iedereen die zich serieus bezighoudt met ‘online marketing’ doet dat op een professionele manier. Natuurlijk, maar de ene professional is de andere niet.

U zoekt een partner die u helpt bij het realiseren van uw organisatiedoelstellingen, die u kan uitdagen en laten groeien door in te zetten op online marketing. Wij realiseren dat wij daar een belangrijke rol in kunnen spelen, echter is onze visie dat wij hierin “slechts” een
kleine schakel zijn. Wij geloven dat de echter kracht binnen uw organisatie schuilt en wij helpen u graag om die kracht te activeren en te versterken. Wij zijn gespecialiseerd in de wereld van online marketing, bieden écht partnership, value for money én hoogwaardige kwaliteit. Uw medewerkers zijn de echte specialisten en zitten dagelijks in de business. Als het bijvoorbeeld gaat om social media marketing dan zijn reactiesnelheid en de inhoud van content zaken die bepalend zijn voor succes. Wij kunnen uw medewerkers de juiste begeleiding en training geven om hierin succesvol te zijn.

 • Niet zomaar ‘een professional’
 • Uw medewerkers centraal
 • Onsite training en begeleiding
 • Echte partnership

© 2018 Brand Leaderz
Online Marketing. Offline Partnership.